Работа / Робота / Praca

Работа / Робота / Praca

среда, 26 июля 2017 г.

працівник виробничої лінії, допоміжний персонал, працівник складу, оператор навантажувача, зварювальник, монтажник сталевих конструкцій, слюсар, гідравлік, електрик, працівник на будові


WAK WORK як агенство зайнятості є партнером для компаній, що надають послуги з оптимізації витрат на наймання та підбір персоналу. Ми даємо можливість нашим кандидатам на нові можливості для кар’єрного зростання. Ми пропонуємо дуже привабливі умови роботи і проживання. Ми підтримуємо роботодавців і працівників на всіх етапах процесу набору персоналу. Якщо ви шукаєте роботу на постійній або тимчасовій основі, з нами ви можете досягти більшого.
У фірмі WAK WORK людина і бізнес однаково важливі. Не втрачай часу і скористайся можливістю зв’язатися з нами. Є ймовірність, що це перетвориться в довгострокову співпрацю.
Деякі спеціалізації:
працівник виробничої лінії
допоміжний персонал
працівник складу
оператор навантажувача
зварювальник 111.135.136.138.141
монтажник сталевих конструкцій
слюсар
оператор навантажувача
гідравлік
електрик
працівник на будові

Контакти: 

WAK WORK как агентство занятости является партнером для компаний, предоставляющих услуги по оптимизации расходов на наем и подбор персонала. Мы даем возможность нашим кандидатам на новые возможности для карьерного роста. Мы предлагаем очень привлекательные условия работы и проживания. Мы поддерживаем работодателей и работников на всех этапах процесса набора персонала. Если вы ищете работу на постоянной или временной основе, с нами вы можете достичь большего.
В фирме WAK WORK человек и бизнес одинаково важны. Не теряй времени и воспользуйся возможностью связаться с нами. Есть вероятность, что это превратится в долгосрочном сотрудничестве.
Некоторые специализации:
работник производственной линии
вспомогательный персонал
работник склада
оператор погрузчика
сварщик 111.135.136.138.141
монтажник стальных конструкций
слесарь
оператор погрузчика
гидравлик
электрик
работник на стройке

Комментариев нет:

Отправить комментарий