Работа / Робота / Praca

Работа / Робота / Praca

воскресенье, 30 июля 2017 г.

Работа кассиров на АЗС на автостраде Petrol Station Bielany Wrocławskie / Робота касирів на АЗС на автостраді Petrol Station Bielany Wrocławskie / Praca Kasjerów na Stację Paliw Bielany Wrocławskie Autostrada




АЗС PKN Orlen автомагистрали Bielany Wrocławskie А-4 на работу женщин и мужчин на обслуживание наличных клиентов. Мы предлагаем постоянную работу в тяге стабильного и предсказуемого график работы, обучение, системы повышения квалификации, зарплаты 2200-2450 на руки. Утверждение польским языком людей из Украины, Белоруссии, с разрешением на работу в Польше. Вы можете работать в летний период для студентов студентов в выбранный Вами период.

Kontakt

АЗС PKN Orlen автомагістралі Bielany Wrocławskie А-4 на роботу жінок і чоловіків на обслуговування готівки клієнтів. Ми пропонуємо постійну роботу в тязі стабільного і передбачуваного графік роботи, навчання, системи підвищення кваліфікації, зарплати 2200-2450 на руки. Затвердження польською мовою людей з України, Білорусії, з дозволом на роботу в Польщі. Ви можете працювати в літній період для студентів студентів в обраний Вами період.

Kontakt

Stacja Paliw PKN ORLEN Bielany Wrocławskie Autostrada A-4 zatrudni Kobiety i Mężczyzn do kasowej obsługi klienta. Oferujemy stałą pracę w o parciu o stabilny i przewidywalny harmonogram pracy, system szkoleń podnoszących kwalifikacje, atrakcyjne wynagrodzenie 2200-2450 na rękę.  Akceptacja dla osób polskojęzycznych z Ukrainy , Białorusi z zezwoleniem na pracę w Polsce. Istnieje możliwość pracy w wakacje dla uczniów studentów w wybranych terminach.

Kontakt

Комментариев нет:

Отправить комментарий